Ajankohtaista

Yhteisty?ll? koulukiusaamista vastaan

竟博 www.joycutlery.com Jyv?skyl?n yliopisto j?rjest?? yhteisty?ss? Jyv?skyl?n vanhempainforumin ja Jyv?skyl?n kaupungin kanssa tiistaina 17.4.2018 klo 17-19.30 kiusaamisen ennaltaehk?isy? tukevan tapahtuman Veturitalleilla. Illan teemana on kaupungin perusopetuksen p?ivitt?m? ohjeistusehdotus kouluille kiusaamisen ennaltaehk?isemiseen. Osanottajat voivat tutustua ehdotukseen ja vaikuttaa sen sis?lt??n.

– Mielest?ni on t?rke??, ett? Jyv?skyl?n yliopisto on mukana vanhempainfoorumin toiminnassa. Pyrimme omalta osaltamme tukemaan koulukiusaamista ehk?isev?? ty?t?. Toivottavasti monet vanhemmat p??sev?t osallistumaan ja vaikuttamaan, koulutusjohtamisen instituutin esimies Mikael Risku kertoo.

Illan aloittaa Kaupunginteatterin kiusaamista k?sittelev? n?ytelm? Luuseri. Sen j?lkeen on tarjoilun lomassa mahdollisuus tutustua ja kysell? aiheesta vanhempainforumin, Jyv?skyl?n kaupungin, Jyv?skyl?n yliopiston, Jyv?skyl?n nuorisovaltuuston ja Valtion aluehallintoviranomaisten asiantuntijapisteiss?.

Lis?tietoja:

Mikael Risku, puh. +358400247420, mika.risku@www.joycutlery.com

kuuluu seuraaviin kategorioihin: